Logitech Bluetooth Speaker Z607

124,90 €
Προσωρινά μη διαθέσιμο
Κωδικός: 13.00159
Στέλνουμε με δικό μας δίκτυο μεταφορών εντός Αττικής, για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω courier.
Δυνατότητα πληρωμής και με αντικαταβολή στον χώρο σας χωρίς επιπλέον χρέωση.
Δεχόμαστε όλες τις κάρτες και Paypal.
Για οποιαδήποτε απορία καλέστε μας στο 2104630621.

Χάρη στα 160 watt ισχύος κορυφής, αυτό το σύστημα ηχείων 5.1 γεμίζει τον χώρο σας με ήχο υψηλής ποιότητας. Απολαύστε πραγματικό ήχο surround από κάθε πηγή—την τηλεόραση, το τηλέφωνο, τον υπολογιστή, τα παιχνίδια κ.ά. Μπορείτε ακόμη να ακούτε ήχο απευθείας από κάρτες SD, μονάδες USB ή από ραδιόφωνο FM. Ο οδηγός 133,35 mm του subwoofer προσφέρει μπάσα που μπορείτε να αισθανθείτε, ενώ το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο και τα μακριά καλώδια για τα πίσω ηχεία, διευκολύνουν την εγκατάσταση και τη χρήση.

Χαρακτηριστικά:

- Γεμίστε το χώρο με ήχο από τις αγαπημένες σας ταινίες και παιχνίδια με ένα σύστημα ηχείων 5.1 που αποτελείται από ένα αριστερό, ένα δεξιό και ένα κεντρικό κανάλι, δύο περιφερειακά ηχεία και ένα subwoofer. Απολαύστε δυνατό ήχο από κάθε κατεύθυνση. Το Z607 μετατρέπει τη στερεοφωνική μουσική σας σε ήχο που περιβάλλει το δωμάτιο, προσφέροντας σας μέγιστη απόλαυση.
- Το σύστημα των 160 Watt ισχύος κορυφής/80 Watt RMS με οδηγό για τα μπάσα 133,35 mm γεμίζει το χώρο με ήχο απίστευτης ποιότητας. Θα απολαμβάνετε πεντακάθαρες υψηλές συχνότητες (έως και 20 Khz) και πλούσια, δυνατά μπάσα (έως και 50 Hz) με ένα σύστημα ηχείων που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους λάτρεις του ήχου. Το ισχυρό και ευρύ πεδίο ήχου του συστήματος Z607 διασφαλίζει ότι εσείς και οι επισκέπτες σας θα απολαμβάνετε ιδανικό ήχο όπου και αν βρίσκεστε στο δωμάτιο.
- Δεν χρειάζεται πλέον να αλλάζετε τη διαρρύθμιση του δωματίου για να απολαμβάνετε καταπληκτικό ήχο. Τα μακριά καλώδια των περιφερειακών ηχείων μήκους 6,2 μέτρων σας επιτρέπουν να τοποθετείτε τα ηχεία στην ιδανική θέση στο σαλόνι, το χώρο του παιχνιδιού, το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο—σχεδόν σε όποιο σημείο θέλετε. Τοποθετήστε τα σε γραφεία, κονσόλες και τραπεζάκια ή στερεώστε τα εύκολα σε κάποιον τοίχο.
- Ακούστε ήχο από υπολογιστές, τηλέφωνα, tablet, τηλεοράσεις, συσκευές Blu-ray / DVD—από όλες σχεδόν τις πηγές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth ή καλώδιο με βύσμα ήχου 3,5 mm ή RCA για να ακούτε ήχο από τα παιχνίδια και τις ταινίες καθώς και να απολαμβάνετε μουσική και ό,τι άλλο θέλετε. Μπορείτε να ακούτε ήχο ακόμη και από κάρτες SD, μονάδες USB ή από ραδιόφωνο FM.
- Απολαύστε ήχο υψηλής ποιότητας με ελάχιστη συμπίεση και την ευκολία χρήσης που παρέχει το Bluetooth 4.2. Χάρη στην υποστήριξη του Bluetooth 4.2, θα απολαμβάνετε καταπληκτική ποιότητα ήχου και αξιόπιστη ασύρματη σύνδεση η οποία μεταφέρει δεδομένα 2,5 φορές πιο γρήγορα σε σχέση με το Bluetooth 4.1. Μεταδώστε ήχο ασύρματα από συνδεδεμένες συσκευές που βρίσκονται σε απόσταση έως και 15 m (με οπτική επαφή) .
- Ελέγξτε τον ήχο από οποιοδήποτε σημείο του δωματίου (έως και 10 m) με το τηλεχειριστήριο μικρού μεγέθους. Αναπαραγωγή, παύση, παράλειψη τραγουδιών, έλεγχος έντασης, επιλογή εισόδου, αλλαγή ραδιοφωνικών σταθμών κ.ά. Υπάρχουν, επίσης, στοιχεία ελέγχου στον μπροστινό πίνακα του subwoofer και μια οθόνη LED που δείχνει την τρέχουσα πηγή εισόδου και την ένταση ήχου.
- Νιώστε τον ρυθμό της μουσικής και τις εκρήξεις στις ταινίες και τα παιχνίδια με ένα subwoofer που προσφέρει πλούσια μπάσα σε όλο τον χώρο. Ο οδηγός για τα μπάσα 5,25” με 50 watt ισχύος κορυφής / 25 watt RMS, προσφέρει πλούσια μπάσα με περισσότερη καθαρότητα χάρη στο περίβλημα ανοικτού τύπου.
- Θα ακούτε κάθε λεπτομέρεια με επιπλέον εύρος συχνοτήτων. Τα περιφερειακά ηχεία διαθέτουν σχεδίαση αντεστραμμένου θόλου ήχου που αυξάνει την έξοδο συχνοτήτων. Εκπέμπει τα ηχητικά κύματα πίσω από το ηχείο μέσω της χοάνης και, στη συνέχεια, στο μπροστινό τμήμα του ηχείου, αντιστοιχίζοντας τις υψηλές και τις χαμηλές συχνότητες για τη δημιουργία ενός πιο εναρμονισμένου και φυσικού ήχου.

  • Μήκος καλωδίων: Καλώδιο πίσω περιφερειακού ηχείου προς subwoofer: 6,2 m, Καλώδιο μπροστινού περιφερειακού ηχείου προς subwoofer: 2,2 m, Καλώδιο κεντρικού καναλιού προς subwoofer: 2,2 m, Καλώδιο τροφοδοσίας από subwoofer: 1,4 m.
  • Συνολική ισχύς (RMS): 160 W peak / 80 W RMS.
  • Ισχύς subwoofer: 25 W RMS.
  • Ισχύς ηχείων: 55 W RMS.
  • Διαστάσεις (ΥxΠxΒ): Subwoofer: 297 mm x 193 mm x 267 mm, Περιφερειακά ηχεία: 178 mm x 110 mm x 93 mm, Κεντρικό κανάλι: 178 mm x 110 mm x 93 mm.
  • Βάρος: Subwoofer:3,5 Kg, Περιφερειακά ηχεία: 0,45 Kg, Κεντρικό κανάλι: 0,42 Kg.
  • Χρώμα: Μαύρο.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια.